TUBİTAK 2209-A Öğrenci Projeleri Başvuru ve Bilgilendirme Online Eğitim Duyurusu

Proje ve Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörlüğünce 26 Ekim 2020 tarihi 14.00-16.00 saatleri arasında Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik-Fen Eğitimi Bölümü Öğretim elemanlarımız Dr. Araştırma Görevlisi Bekir GÜLER ve Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR hocalarımız tarafından internet üzerinden video konferans yöntemiyle "TUBİTAK 2209-A Öğrenci Projeleri Başvuru ve Bilgilendirme Online Eğitim" konulu online bir seminer düzenlenecektir.

Seminere daha öce TUBİTAK-2209' da görev alan öğrencilerimizden bazıları katılarak konuyla ilgili bilgi ve deneyimlerini aktaracaklardır.
Seminer zoom video konferans programı üzerinden gerçekleştirilecek olup, etkinlik ID ve şifre bilgisi, katılım talebinde bulunan öğrencilerimize etkinlik günü gerçekleşme saatinden önce e-posta yoluyla gönderilecektir.

Etkinliğe katılmak isteyen öğrencilerinizin, bilgilerini "21 Ekim 2020 Çarşamba" günü mesai bitimine kadar tabloya uygun şekilde doldurarak, fsahin@bartin.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.