Edebiyat Fakültesi Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

11 Şubat 2020 Salı günü saat 10:30'da Edebiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirilmiştir. Akademik Kurul, Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Sedat Yazıcı'nın sunumuyla başlamıştır. Akademik personelin de çeşitli konularda fikir ve görüşleriyle katkı sunduğu kurul toplantısı Sayın Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun'un sunum ve konuşmasıyla devam etmiştir. Ardından gerçekleştirilen performans ödülleri töreniyle toplantı sonlanmıştır.