AIT181, YDL185 ve TUR181 Derslerinin Uzaktan Eğitim ile Verilmesi Hakkında

Başlıkta belirtilen AİT181 (Atatürk İlke ve İnkılapları Tarihi 1), YDL185 (Yabancı Dil 1) ve TUR181 (Türk Dili 1) dersleri bu dönem itibariyle Uzaktan Eğitim sistemiyle verilecektir. Bu sistemde öğrencilerimizin bu dersleri takip etmek için 3 seçenekleri olacak.

1) Derslerin verildiği saatler duyurulacak ve bu saatlerde öğrencilerimiz bilgisayar yahut akıllı telefon uygulaması ile derse bağlanıp dersi canlı olarak takip edebilirler.
2) Canlı verilen dersleri o saatlerde takip edemeyen öğrenciler daha sonra bu derslerin video kayıtlarını izleyebilirler.
3) Akıllı telefon yahut bilgisayara erişimi olmayan öğrenciler için yüz yüze dersler de yapılacaktır.

Bu sistemi nasıl kullanacağınız ile ilgili duyuruyu ve canlı dersler ile yüz yüze derslerin saatlerini açıklayan duyuruyu önümüzdeki günlerde yapılacaktır.