Fakültemizde Dekan Yardımcılığı Değişimi

19.01.2024 tarihinde Fakültemiz Dekan, Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları, hocalarımız ve idari personelimizin katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonunda beş yıldır görevini başarıyla ve layıkıyla sürdüren eski Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Ahmet ALTAY’a ‘Teşekkür Plaketi’ni Sn. Dekanımız Prof. Dr. Birgül KOÇAK OKSEV tarafından takdim edildi. Kendilerine Fakültemiz ve üniversitemiz adına yaptığı katkı ve çalışmalarından dolayı teşekkür edilerek, akademik yaşamında ve Bölüm Başkanlığı görevinde başarılar dilendi. Bilgi ve Belge Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet ALTAY’ın yerine Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Haluk ÖNER Dekan Yardımcılığı görevine getirildi.