“OSMANLICA VE OSMANLI TÜRKÇESİ DERSLERİ ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ VE ÖLÇME - DEĞERLENDİRME STANDARTLARI KOMİSYONU” İlk Toplantısı Fakültemizde Yapıldı

Fakültemiz tarafından Kalite Süreçlerinde İyileştirme Çalışmaları ve PUKÖ (Planla, Uygula, Kontrol Et, Önlem Al) Döngüsünün Önlem Al adımı kapsamında oluşturulan “Osmanlıca ve Osmanlı Türkçesi Dersleri Öğretim Yöntemleri ve Ölçme - Değerlendirme Standartları Komisyonu” Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet ALTAY’ın Başkanlığında, Doç.Dr. Emrah ÇETİN,   Dr. Öğr. Üyesi Mine DEMİR, Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz TOP, Dr. Öğr. Üyesi Savaş KARAGÖZLÜ ve Arş. Gör. Esen SALARCI BAYDAR’ın katılımlarıyla 19 Şubat 2020 Pazartesi günü saat 12:00’de Edebiyat Fakültesi İdari Binasında toplandı. Toplantıda Osmanlıca temelli derslerin nitelik olarak geliştirilmesi ve kalite temelli iyileştirmesi kapsamında önlem almaya yönelik çeşitli kararlar alındı.