2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

2020-2021 Güz dönemi Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Yatay geçiş sonuçları yayınlanmıştır.

Merkezi Yerleştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Kurumlararası Yatay Geçiş Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Yurt Dışı Yatay Geçiş Sonuçları için TIKLAYINIZ.

KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

• Ders İçerikleri (Ders içeriklerinin onaysız olması halinde akademik birim, öğrencinin geldiği üniversitenin Ders Bilgi Paketinden ders içeriklerinin doğruluğunun/uygunluğunun teyidini yapar. Farklılık olması halinde; öğrenci, kayıt yaptırdıktan sonra bir hafta içerisinde onaylı ders içeriklerini aşağıda iletişim menüsü altında yer alan fakülte/yüksekokula ait mail adresine göndermelidir. Aksi takdirde muafiyet işlemi yapılmaz.)
  • Güncel Onaylı Transkrip Belgesi.
  • Başvuru Formunun Çıktısı.
  • Yatay Geçiş Yapmasında Sakınca Olmadığına Dair Belge.
  • Yabancı Dil Yeterliliğine Sahip Olduğuna Dair Belge(Tamamen veya kısmen yabancı dil ile eğitim yapan programlara yatay geçiş yapacak öğrenciler için)
  • Kayıt Tarihleri İçerisinde Katkı Payı / Öğrenim Ücretinin Yatırıldığına Dair Banka Dekontu/Makbuzu. (İkinci öğretim öğrencileri, uzaktan öğretim öğrencileri ile normal öğretim sürelerini aşan birinci öğretim öğrencileri için)

*** İçinde bulunduğumuz Covid-19 pandemi süreci nedeniyle Üniversitemize yatay geçiş hakkı kazanan öğrencilerin, yatay geçiş evraklarını kayıt tarihleri içerisinde edebiyat@bartin.edu.tr e-posta adresine dilekçe ile birlikte göndermeleri gerekmektedir.

Dilekçe örneğine ulaşmak için tıklayınız.

Önemli Not: Yatay geçiş yaptıktan sonra bursunuzun/kredinizin kesilmemesi için https://www.turkiye.gov.tr/kyk-kredi-burs-nakil-basvurusu adresinden burs/kredi nakil talebinde bulunmayı unutmayınız.