2021 -2022 Akademik Bahar Dönemi Merkezi Yerleştirme Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

2021-2022 Akademik Yılı Bahar döneminde Fakültemiz bölümlerine kayıt hakkı kazanan öğrencilerin aşağıdaki belirtilen belgeleri kayıt için  14-18 Şubat 2022 tarihleri arasında  edebiyat@bartin.edu.tr mail adresine göndermeleri veya Fakültemiz öğrenci işleri birimine kayıt evrakları ile  gelerek kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Yatay geçiş başvuru sonuçları için tıklayınız.

1- Ders İçerikleri (Ders içeriklerinin onaysız olması halinde akademik birim, öğrencinin geldiği üniversitenin Ders Bilgi Paketinden ders içeriklerinin doğruluğunun/uygunluğunun teyidini yapar. Farklılık olması halinde; öğrenci, kayıt yaptırdıktan sonra bir hafta içerisinde onaylı ders içeriklerini aşağıda iletişim menüsü altında yer alan fakülte/yüksekokula ait mail adresine göndermelidir. Aksi takdirde muafiyet işlemi yapılmaz.)

2-Başvuru Formunun Çıktısı.

3- Daha önce Ek Madde-1 kapsamında Yatay Geçiş Yapmadığına Dair Belge

4- Dilekçe. Örneğine ulaşmak için tıklayınız.

Başlangıç Tarihi

Bitiş Tarihi

Asıl Kayıt

14.02.2022

18.02.2022

Önemli Not: Yatay geçiş yaptıktan sonra bursunuzun/kredinizin kesilmemesi için https://www.turkiye.gov.tr/kyk-kredi-burs-nakil-basvurusu adresinden burs/kredi nakil talebinde bulunmayı unutmayınız.