Türkiye'de Aile Değerlerinin Bugünü ve Geleceği Paneli

Türk Felsefe Derneği ve Bartın Üniversitesi katkılarıyla düzenlenen “Türkiye’de Aile Değerlerinin Bugünü ve Geleceği” paneli 01 Nisan 2022 Cuma günü Kutlubey Kampüsü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Sedat Yazıcı'nın oturum başkanlığını yapacağı panelde üniversitemizden Sayın Prof. Dr. Aslı Yazıcı "Aile ve Karakter Eğitimi", konuk konuşmacılarımız Sayın Prof. Dr. Nuri Adıgüzel "Ailenin Varoluş Temelleri ve Kadın",  Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Bircan "Ahlak Felsefesi Bağlamında Aile", Sayın Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Çelik "Doğru Bilgi ve Tutarlı Eylem İçin Aile Olmanın Gerekli Koşulları" başlıklı konuşmalarını sunacaktır. Türk Felsefe Derneği ve Bartın Üniversitesi katkılarıyla düzenlenen panelimizi onurlandırmanızı dileriz.