Zorunlu Hazırlık Programı Muafiyet Sınavı Duyurusu (ÖNEMLİ!!!)

*Üniversitemizin İngilizce Öğretmenliği ve İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Lisans Programlarına yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin 23-24 Eylül 2021 tarihlerinde uygulanacak olan Yabancı Dil Yeterlilik (Muafiyet) Sınavına girmesi gerekmektedir. Zorunlu Hazırlık Programını 2019-2020 ve 2020-2021 akademik yıllarında başarı ile tamamlayamayan öğrencilerimiz de bu sınava katılabileceklerdir.B u sınavda başarılı olan öğrencilerimiz Yabancı Dil Hazırlık Programından muaf sayılarak bölümlerinde eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayacaktır. Sınava katılmayanlar ile katıldığı halde başarılı olamayan öğrencilerin yabancı dil hazırlık programını takip etmeleri zorunludur.

Zorunlu Hazırlık Programı Yabancı Dil Yeterlilik (Muafiyet) Sınavı, 23-24 Eylül 2021 tarihlerinde, Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda iki oturum halinde yapılacaktır.

• Test ve yazma becerisi bölümlerinden oluşan sınavın 120 dakikalık ilk oturumu 23 Eylül 2021 Perşembe günü saat 10.00’da Yabancı Diller Yüksekokulu Binası Hazırlık Sınıflarında gerçekleştirilecektir.

• 23 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek ilk sınav oturumuna katılan öğrencilerimizden başarılı olanlar, 24 Eylül 2021 Cuma günü Yabancı Diller Yüksekokulu Binası Hazırlık Sınıflarında sözlü sınava alınacaktır. Öğrencilerin sözlü sınava hangi saat aralığında ve hangi sınav salonunda katılacağı Yabancı Diller Yüksekokulunun internet sayfasında ilan edilecektir.

*Test ve yazma becerisi bölümlerinden oluşan ilk oturum ve sözlü sınav bölümlerinin tamamlanması sonrasında yapılacak değerlendirmeler neticesinde “muaf” sayılacak öğrencilerin listesi Yabancı Diller Yüksekokulunun internet sayfasında ilan edilecektir.

Sınav Tarihi: 23 Eylül 2021 (İlk Oturum / Yazılı Sınav)

24 Eylül 2021 (İkinci Oturum / Sözlü Sınav)

Sınav Yeri: Bartın Üniversitesi, Ağdacı Yerleşkesi, Yabancı Diller Yüksekokulu