Doç. Dr. Mahmud Kaddum'a Teşekkür

Akademik çalışmaları ve yürütmekte olduğu proje çalışmalarıyla bilinen ve Arabistan'da Arap Dili Grubu Başkanı Sayın Prof. Dr. Abdülaziz bin Ali El Harbi, Fakültemiz hocalarından Doç. Dr. Mahmud Kaddum'un başarılı ve nitelikli çalışmaları neticesinde, Proje kapsamında emeği geçen tüm iç ve dış paydaşlara teşekkürlerini iletmiş ve başarılarının devamını dilemiştir.

• Doç. Dr. Mahmud KADDUM'a Teşekkür ve Ödül

• Öğrenci Temsilcileri Toplantısı

• "1944 Kırım Tatar Sürgünü" Konu Başlıklı Öğrenci Konferansı Gerçekleştirildi.

• "ORYANTALİZM BAĞLAMINDA ARYAN TEORİSİ" Başlıklı Çevrim İçi Konferans Gerçekleştirildi.

• “Başkurtlar ve Başkurt Türkçesi” Başlıklı Çevrim İçi Konferans Gerçekleştirildi.