Gönüllülük Çalışmaları Dersi Kapsamında Karaoke Gecesi Düzenlendi

Fakültemiz Sosyoloji bölümü öğrencileri GÖN300 Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiriyor. 18 Mart 2022 tarihinde Kutlubey Kampüsünde bulunan Kahveland isimli mekanda gerçekleşen etkinliğe çok sayıda öğrenci katıldı. Etkinlik boyunca öğrenciler karaoke, sessiz sinema, müzik dinletisi gibi faaliyetlerle eğlenceli bir gece geçirdi. Etkinlik sonunda bağışlardan elde edilen gelir ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır.