“Kütüphane-i Umumi-i Osmani’den Beyazıt Devlet Kütüphanesi’ne” Başlıklı Çevrim içi Konferans Gerçekleştirildi

Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü tarafından Türkiye’nin en önemli kültür kurumlarından ve kütüphanelerinden birisi olan Beyazıt Devlet Kütüphanesi’nin tarihsel gelişimi ve hizmetlerinin anlatıldığı “Kütüphane-i Umumi-i Osmani’den Beyazıt Devlet Kütüphanesi’ne” Başlıklı çevrimiçi konferans, Beyazıt Devlet Kütüphanesi Müdürü sayın Ramazan MİNDER’in konuşmacı olarak katılımıyla 15 Mart 2021 Pazartesi günü, saat 15:00’de  gerçekleştirilmiştir.

Etkinlik Kaydı:  https://www.youtube.com/watch?v=_UVhgFVJYhQ