Yüzyılın Sorunları ve Sosyoloji 7 & Öğrenci Sempozyumu 3

Üniversitemiz Konferans Salonunda 2-3 Mayıs 2018 tarihleri arasında Yüzyılın Sorunları ve Sosyoloji 7 & Öğrenci Sempozyumu 3 etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinlik Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümü başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ali Öztürk’ün açılış konuşmasıyla başlamış ve sonra Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Yelken’in Cemaat Sosyolojisi başlıklı konferansıyla devam etmiştir. Sempozyumda; Popüler Kültür ve Medya, Bartın’ın Sosyokültürel Yapısı, Modern Toplum ve Eleştirel Yaklaşımlar, Kültürel Çalışmalar, Türk-İslam Düşünce Hayatı ve Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları başlıklı oturumlar altında öğrencilerin hazırladığı 31 bildiri sunulmuş ve daha sonra dinleyicilerin soruları eşliğinde tüm oturumlar başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Sempozyum müzik dinletisi ve kapanış konuşmalarıyla son bulmuştur.