BARTIN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ VE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ’NDEN KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONELİNE EĞİTİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Spor Dairesi Başkanlığı Kütüphaneler Şube Müdürlüğü ve Bartın Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü’nün işbirliğiyle organize edilen “Temel Kütüphanecilik Hizmetleri” konulu hizmet içi eğitim programı 16 – 17 Şubat 2022 tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta gerçekleştirildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren kütüphane çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen etkinlikte, Bartın Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Öğretim Elemanları tarafından “Belediye Kütüphaneleri ve Yerellik, Belediye Kütüphanelerinde Teknik Hizmetler, Belediye Kütüphanelerinde Kullanıcı Hizmetleri, Belediye Kütüphanelerinde Bilgi Okuryazarlığı Uygulamaları, Belediye Kütüphanelerinde Yaratıcı Hizmetler, Belediye Kütüphaneleri İçin Avrupa ve Amerika’dan İyi Uygulama Örnekleri” konularında eğitimler verildi.
Etkinlik sonrasında yapılan görüşmelerde etkinliğin kütüphane çalışanları için oldukça fayda sağladığını ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Spor Dairesi Başkanlığı Kütüphaneler Şube Müdürü Ayşe SOFİOĞLU, 2022 yılının Haziran ayında yapmayı planladıkları “Kahramanmaraş Kütüphaneleri” konulu çalıştayda da  Bartın Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü ile işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını belirtti.