Fakültemizde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

25.02.2022 tarihinde Fakültemizde Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN'un katılımları ile akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sedat YAZICI yaptığı sunum ile 2021 yılında stratejik planın gerçekleşme durumunu, fakülte performansını ve fakülteye ilişkin gösteregeleri aktardı. Akabinde fakültemiz bünyesindeki bölümlerin başkanları veya başkan vekilleri tarafından bölümleri tanıtan ve bölümlerin performans durumunu gösteren sunumlar gerçekleştirildi. Ayrıca 2021 yılında başarılı bulunan personellerimize göstermiş oldukları özverili çalışmaları ve fakülteye katkıları sebebiyle dekanlık tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.