Psikoloji Bölümü Öğrencileri Tarafından “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” Kapsamında Hazırlanan 2 Proje Destek Almaya Hak Kazandı

Sosyal Psikoloji Anabilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi Emel GENÇ danışmanlığında Heval ÇİTÇİ, Fatmanur ÇAKMAK ve Zehra Meryem HOCAOĞLU tarafından hazırlanan "Dijital Oyun Bağımlılığı ve Gerçeklik Algısı Üzerine Nitel Bir Çalışma" başlıklı proje destek almaya hak kazanmıştır.

Deneysel Psikoloji Anabilim Dalından Öğr. Gör. Samet ÇELİK danışmanlığında Züleyha Damla GÜLER ve Ayhan TEKSÖZ tarafından hazırlanan "Bilgisayar Tabanlı Wisconsin Kart Eşleme Testinin Sağlıklı Yetişkin Normlarının Çıkarılması" başlıklı proje desteklenmeye layık görülmüştür.
Bu proje, 2022 yılında bölümümüzde kurulan Bilişsel Araştırmalar Laboratuvarı bünyesinde yürütülecek TUBITAK destekli lisans düzeyinde ilk proje olma özelliğine sahiptir. Bu sebeple bölümümüze altyapı imkanlarını sağlayan Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN ve Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Sedat YAZICI'ya teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizi gayretlerinden dolayı tebrik eder, başarılı bir proje süreci temenni ederiz.