'Sokaktaki Dostlarımıza Sahip Çıkalım' Projesi kapsamında kampüsümüzde yaşayan hayvanlar için yapılan barınaklar yerlerini buldu.

Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın 'Sokaktaki Hayvanlarımıza Sahip Çıkalım' projesinde yer alan Felsefe Bölümü öğrencileri Seyit Ali Keskin, Yunus Emre Karademir, Metehan Yalçındağ, Elif Veske, Sena Esirtgen, Elanur Kurt, Esma Bayram ve İremnur Yılmaz Kutlubey Kampüsü Edebiyat Fakültesi binasının bahçesine 2 adet barınak yerleştirdiler. Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat YAZICI, Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aslı YAZICI ve Edebiyat Fakültesi Sekreteri Ekrem ÖZTEKNECİ barınakların yerleştirilmesine eşlik ettiler. Hayvanlara duyarlı projeler üreten, bu projelerde yer alan ve hayvanların daha konforlu bir yaşam sürmesine katkı sunan öğrencilerimizi yürekten kutluyor, kendilerini tebrik ediyoruz.