Uluslararası Oryantasyon Etkinliği Gerçekleştirildi

27 Ekim 2022 tarihinde fakültemiz uluslararası öğrencilere tanışma, bilgilendirme ve uyum etkinliği gerçekleştirildi. Programda İsa Güneşli’nin sunumuyla, kayıt için gerekli belgeler, diploma denklik belgesi başvuru süreci, Türkçe yeterlilik belgesi, hazırlık kursları ve yatay geçiş başvuru süreci ve şartları konularında öğrencilere bilgilendirme yapılmıştır. Bunlarla birlikte programda öğrencilerin soruları cevaplandırılmış ve sorunları konuşulmuştur. Sorunların çözümü için gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.