ULUSLARARASI KONGRE - PANDEMİ SÜRECİNDE YABANCI DİL ÖĞRETİMİ (Mütercim ve Tercümanlık Bölümü)

Değerli Bilim İnsanları,

Yabancı Dil Eğitimi ve Öğretimi alanında akademisyen ve araştırmacıların çalışmalarını paylaşmaları, birbirleriyle tanışma ve fikir alışverişi yapmalarına fırsatı vermek amacıyla 19-20 Haziran 2021 tarihleri arasında Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Mütercim ve Tercümanlık Bölümü bünyesinde dijital ortamda düzenlenecek olan Pandemi Sürecinde Yabancı Dil Öğretimi Uluslararası Kongresine katılımınızdan onur duyar, saygılar sunarız.